Hejsa,
 
Jeg har et spørgsmål vedrørende en plastfyldning, som jeg fik lavet imellem to tænder, i overmunden for 5 dage siden pga et hul. Umiddelbart herefter virkede alt til at være ved det "gamle", uden smerter og jeg var egentlig ret godt tilfreds med resultatet - til at starte med.. I aftes , får jeg pludselig et voldsomt stød op i tanden/tænderne da jeg spiser til aften og vågner op flere gange i nat med nogle små stød i tanden - ikke lignende de smerter, som jeg gik til tandlæge med i sidste uge. Jeg ringede atter til tandlægen og var der i morges.Der var intet at se på selve plastfyldningen og hun rådede mig til lige at se tiden lidt an og bliver det ikke bedre, så foreslog hun mig at skifte fyldningen og lægge en ny deri.. Men, jeg skal nedkomme med mit første barn om under 2 uger og er derfor lidt i tidspres..!
Jeg kan læse herinde på hjemmesiden at plastfyldninger kan drille et stykke tid efter... men jeg bliver lidt små stresset/urolig over det, nu min tid ikke lige er til tandlægebesøg lige nu og det næste stykke tid. Jeg mærker nogle stød i tanden/tænderne flere gange dagligt, ikke når jeg spiser - det kommer pludseligt, af sig selv..
 
Skal jeg se tiden an og lade tanden falde til ro og vil den mon det? Og oplever du det som jeg skriver, som værende ganske normalt?
 
På forhånd tak for hjælpen.
 
Mvh. A. F :O)

Hej A.F.

Hvis tanden fortsætter med at give problemer, er det nok bedst at få den skiftet og underforet med en effektiv bunddækning.
Det kunne tyde på, at nerven  er påvirket i svag grad. Så tag dig tid til lige at få den ordnet.

Med venlig hilsen
Axel
www.spoergtandlaegen.dk

.