Hej
Jeg har for 2 dage siden fået skiftet 3 sølvfyldninger ud med plast i overmunden (de 3 sidste) da jeg har mange revner i mine tænder under disse sølvfyldn. så derfor skal jeg efterhånden have skiftet dem alle, sådan lidt efter lidt.
Jeg har haft lidt smerter i de 3 tænder engang imellem siden jeg fik plastfyldn. i, særlig efter jeg har spist noget der skal tygges på, som fast kød, rå gulerødder m.m. Her i aften var jeg nødt til at tage et par smertestillende piller, da det ikke ville gå væk igen.
I går var jeg ved tandlægen for at få noget slebet af tænderne, da de var lidt for høje, så det er ikke det der er galt.
Kan jeg godt regne med, at det kan vare sådan her et stykke tid eller hvor lang tid kan der gå inden det bliver normalt igen. Det er jo også kun 2 dage siden, så skal jeg have lidt tålmodighed eller hvad mener du?
 
mvh. ASM


Hej ASM

Vent en tre - fire dage og se om smerterne ved tygning fortager sig.
Hvis ikke bør du have skiftet fyldningerne og lagt en god bunddækning (evt. en meget tynd plast i bunden) og dertil en smertelindrende midlertidig fyldning, indtil du ser at der ikke mere er problemer. Derefter kan du få lagt nye plastfyldninger.

Det skal bemærkes, at enkelte personer er meget følsomme for plastfyldninger,

Lad mig høre hvordan det udvikler sig.

Med venlig hilsen
Axel
www.spoergtandlaegen.dk