Hej

Kort fortalt, er min historie den, at jeg gennem de seneste 2-3 år haft mange problemer med to rodbehandlede tænder. Den ene er blevet åbnet igen, og genbehandlet med succes, da min tandlæge nummer to kunne konstatere, at tandlæge nummer et havde lavet de ”små stænger” der sættes ned i rødderne, for lange. Tandlæge nummer to har nu også kapituleret. Alt ser ud til at være i den skønneste orden på alle de mange røntgenbilleder der er blevet taget, men på trods af dette, er den ene følsom, og de begge ”larmer” (er på skift og samtidig meget generet), og til tider er det ikke til at holde ud. Der er ikke pauser. Om morgenen er det bedste tidspunkt. Der er som regel kun en følelse, der lidt svarer til en bedøvelse der er ved at fortage sig.

Jeg har læst alle de spørgsmål og svar, der er på din hjemmeside, vedr. rodbehandlede tænder, og er nået til den konklusion, at jeg må have en henvisning til en specialist. I et af dine svar skriver du, at der er en, der skal få en henvisning til amtstandlægen eller hospitalstandlægen, for at få en grundig røntgenolosisk og klinisk undersøgelse. Hvem kan give mig en sådan henvisning, og hvilken af delene er bedst?  

Mange hilsner

Conny


Hej

Hvilken som helst tandlæge kan henvise dig til undersøgelse og behandling hos hospitalstandlæge eller amtstandlæge i din region. Du skal blot forlange det.
Jeg vil foreslå henvisning til afd.for tand-mund og kæbekirurgi, der hvor du bor.

Med venlig hilsen
Axel Tulinius
Tandlæge, MPH
www.spoergtandlaegen.dk