Hej,

jeg vil gerne spørge, hvor meget et implantat af en enkel fortand må
koste. Er der muligvis forskel i priserne hos de enkelte tandlæger?

Hilsen
Sonja


Hej Sonja .

Lad mig svare på det sidste først. Hvad koster en bil? Hvad er dit behov, hvor meget skal bilen  kunne?, hvor flot den skal se ud?, fremtidig service osv. osv. Så altså svaret er ja, der er forskelle i priserne, idet der udover mindre prisforskelle på helt identiske produkter ofte er tale om meget forskellige behandlinger og behandlingsforløb især ved fortænder hvor der udover en god funktion ofte også kræves et kosmetisk flot resultat, som kun kan realiseres efter genopbygning af evt. ødelagt / tabt knogle.
Så for at du kan sammenligne skal du først og fremmest gøre dig helt klart hvad du forventer af udseende og funktion – og f. eks. også hvad du vil ofre på en midlertidig fortand.
2 forskellige fortandsimplantater med krone kan være næsten lige så forskellige som 2 italienske biler – f.eks. Fiat 500 og Ferrari. Dine ønsker og behov bør bestemme behandlings- og prisniveauet.
En standardbehandling med et fortandsimplantat med metalkeramikkrone – hvor der ikke i forvejen mangler knogle, vil typisk kunne fås for 17 –19.000 kr. alt inkl. med kendte variationer på 15 – 22.000 kr.

Med venlig hilsen

Steffen Lund.
www.spoergtandlaegen.dk