Hej,

Jeg har lige været til almindeligt halvårstjek ved min tandlæge, som efter at havde taget 2 røngtenbilleder rådede mig til at få fjernet min visdomstand i venstre side af undermunden, idet der er et begyndende hul. Dog sagde hun også at man derved også var nødt til at fjerne min visdomstand i venstre side af overmunden, idet denne tand ellers vil vokse uhensigtsmæssigt langt ned, da der ikke længere vil være en modstand i undermunden. Er dette sandt? Jeg har aldrig hørt om nogle der skulle have fjernet begge "par" før..

Med Venlig hilsen
N.R.



Hej NR

Din tandlæge har ret i, at en tand uden antagonist har tendens til at vokse længere ned. Det kan muligvis give problemer senere. Men det sker ikke sådan lige her og nu.
Du kan roligt vente og se tiden an, det sker der ikke noget ved.

Med venlig hilsen
Axel
www.spoergtandlaegen.dk