hej aksel
jeg sidder og ser at du har hjulpet mange med gode råd ang tandbehandling med fuld narkose, jeg har ikke været hos en tandlæge i ca.20 år og nu er det rigtigt galt det mudrer i mine kindtænder men jeg er ude af stand til at vide helt præcis hvilken tand det er der er noget galt med idet en del plumber er røget ud forlængst. Jeg har i over en uge taget håndkøbs piller kodimagnyl og panodil. jeg drikker for det meste kun vand og suppe idet jeg er bange for at tygge. lidt humor midt i dette er at jeg sagtens kan tåle at tabe mig lidt, jeg er også stoppet med at bide negle. men spøg tilside jeg ville ringe til min læge og høre om man mugligvis kunne få nogle stærke piller som kunne tage angsten, men jeg bryder mig heller ikke om læger og kommer der aldrig så indtil vidre har jeg kun fundet min læges tlf.nr frem.  jeg ved at det snart ender med et brag og er bange, derfor er mit spørgsmål om du ved om der er tandlæger her på bornholm bruger fuld narkose og hvad prisen ca er?
jeg kan fortælle dig at jeg sidste år brækkede anklen og kom på sygehuset (Rønne) der var jeg så nervøs at de blev ved med at måle mit blodtryk fordi det var vildt højt og først da jeg fik at vide at det hele skulle foregå under narkose var det helt normalt, selv da jeg kom igen for at skulle have to af skruerne ud der fik jeg lov til at få fuld narkose det tog under et kvarter, dette kun for at understrege at jeg virkelig er meget bange. undskyld den lange svada håber at du kan give mig et råd som jeg tør satse på. håber at høre fra dig og tak for at du tog dig tid til at læse alt dette
de rareste hilsner fra marianneHej Marianne.

Tak for dit spørgsmål.
Jeg svarer omsider og undskylder det sene tidspunkt.

Det ligger sådan, at de forskellige amter fører en noget uensartet politik mht. behandling af tandpatienter i narkose. De fleste afviser alt, hvad der kan laves i privat regi.
På Bornholm har jeg talt med flere tandlæger, tidligere kredsformænd. Og amtet.

Dersom det overhovedet er muligt for dig, at få en privat tandlæge med hjælp af en speciallæge i anæstesi til at behandle dig kommer prisen eksklusive tandbehandlingen nemt over  2000,- kr.

Det bedste, jeg kan råde dig til, er at tage kontakt til en på øen boende tandlæge og forklare problemet, som du har gjort her, og anmode om at få en henvisning til tandbehandling på det stedlige sygehus.

Ellers er der flere private tandlæger i det øvrige Danmark, der gerne påtager sig opgaven.

Selv får jeg mange skrækpatienter. De kan som regel behandles efter en grundig og rolig samtale, beroligende medicin og afslappende musik samt ikke mindst 100% garanti for smertefrihed ved hjælp af lokalbedøvelse.

Med venlig hilsen

Axel