Hej Axel,

Jeg mangler en tand og skal have sat et implantat op. Jeg bor i italien og min tandlæge her mener at knoglen er for lille da den kun er 0,7 mm og derfor kræver det at knoglen gøres 2 mm større. Er dette normalt?

MVH Diana

Hej Diana,
det er helt normalt at øge knoglen for at kunne sætte et implantat i. Der skal naturligvis være tilstrækkelig mængde knogle for at kunne indoperere et implantat, der kan sidde stabilt og integreres fuldstændigt, således at det bliver i stand til at bære den krone, du skal have.
MEN, om knoglen er 0,7 eller 2,7 mm er det i hvertfald alt for lidt, så prøv at tale med din tandlæge igen. Jeg tror, det beror på en misforståelse.

Men lad mig endelig høre nærmere.

MVH
Axel Tulinius
Tandlæge, MPH
spoergtandlaegen.dk