Kære tandlæge !                                  

For ca. et år siden fik jeg en rodbehandling i en kindtand , tandlægen havde svært ved at rense den , så det tog ca 4mdr. før at den kunne lukkes og var fri for betændelse. Men nu et år efter er den øm når jeg spidser og når jeg banker på den .Jeg har imellem tiden fået lavet en rodbehandling i den anden side af kæben , men min tandlæge måtte lave tandudtræk da den flækkede under en boring , som hun foretog hver gang den skulle renses . Nu frygter jeg at det også sker med denne tand når hun skal kigge på den.

Hvad gør jeg???????????? Skal jeg prøve en ny tandlægge da dette efterhånden har kostet mig tænder og penge. Eller skal jeg give min tandlæge en chance og er der en garanti på de rodbehandling som jeg har fået , og hvad nu hvis min tand flækker som den anden.

                                       Venlig hilsen

                                           Bente 

Kære Bente.
 
Tak for spørgsmålet - det undrer mig egentlig, at du ikke stiller de samme spørgsmål til din tandlæge - hun må da være den rette til at svare på det.
 
Hvis tandlægen har begået en fejl og under forsøg på rensning af rodkanalerne har flækket tanden, er der tale om en fejl, som tandlægen må erstatte på den ene eller anden måde.
 
Du spørger om du skal skifte tandlæge. Det er vel en fornuftig ide, når du ikke rigtig har tillid til din nuværende.
Din nye tandlæge kan så hjælpe dig med en eventuel klagesag.
Hvis du har mistet en tand på grund af en tandlægelig fejlbehandling, bør der gives tilskud, eventuelt betales det hele, til tanderstatning for den mistede tand.
 
Med venlig hilsen
 
Axel
www.spoergtandlaegen.dk