Emne: Hvad gør jeg- hvad skal jeg vælge?

 

Hej med dig.. jeg er en pige på 14 år som skal have bøjle på, MEN da min tandlæge som allerede var igang med en anden bøjle skulle søge om at sætte de såkladte "togskinner" på mente komunen at du ikke ville give det normale tilskud til at køre i ca 2 timer, så jeg måtte flykke tandlæge til den by jeg bor i. Da ringede vi til tandlægen i vores by og hun mente at det ville være dumt sådan lige at flytte, og jge vil da også helst blive ved den gamle tandlæge, Men hvad så med de penge min mor ikke får for at køre så langt? og hvad med alle de skole timer jge går glip af(8 klasse) ?? jeg er helt vildt stresset over alt det her, er det normalt at komunen ikke vil lægge penge til i anden omgang(det jeg skal til nu) eller hvad??
Hilsen Camilla 


Hej Camilla. 

Jeg kan godt forstå dit problem.

Men tænk på dig selv og din mor, som skal køre langt, hver gang du skal til kontrol. Du kommer jo også som du selv siger til at miste en del skoletimer, hvis du beslutter dig for at beholde din gamle tandlæge.

Du kan sagtens finde en sød og rar tandlæge, der kan fortsætte behandlingen, der hvor du nu er kommet til.

I skal finde en specialtandlæge i tandregulering, så ordner han/hun det med overførsel af papirer og røntgenbilleder fra den gamle tandlæge.

Det ville jeg gøre i dit sted.

Du har jo nok at bruge din tid til i din alder.

 

Med venlig hilsen

Axel
www.spoergtandlaegen.dk