Jeg har hos min tandlæge fået lavet en bideskinne som jeg skal sove med . Efter at have sovet med den i kun 4 nætter bliver der et lille hul i skinnen . Nu skal jeg så ned til ham om få dage med den og nu er jeg jo lidt bekymret for om han siger at det ikke gør nogen forskel at der er kommet det lille hul. Jeg har ingen erfaring med den slags men mener dog ikke at tænderne må have kontakt hvis jeg skal have udbytte af den. Men hvad mener du ?     
Venlig hilsen Linda

Hej Linda.


Du har ret. Der skal på dette tidspunkt i behandlingen være mere gods i skinnen, så den ikke er slidt igennem nogen steder.

Med venlig hilsen
Axel.
www.spoergtandlaegen.dk



--