Jeg har en visdomstand som skal ud. Desværre har det medført en betændelses
situation i tand forgrenet ned i halsen.
Ved det første forsøg lykkedes det ikke at bedøve kæben tilstrækkelig uden at en
tandudtrækning ville medføre en voldsom smerte,
Jeg er derfor på pencilin/pillekur.
 
Men hvad hvis pencilinkuren ikke hjælpe?
Et der ikke muligt at få trukket tanden ud under fuld narkose?
 
mvh jens henrik

Hej.

Penicillintabletterne skal nok afhjælpe betændelsen omkring visdomstanden (pericoronitis, hedder med et fint ord), men betændelsen vil gentage sig, hvis du ikke får tanden fjernet.
Du kan godt finde en tandlæge, der sammen med en narkoselæge kan hjælpe dig af med tanden. Men det er ikke billigt og jeg har endnu ikke været ude for at det ikke kunne
lade sig gøre at bedøve tilstrækkeligt, så "operationen" kan udføres smertefrit.

Med venlig hilsen
Axel Tulinius
Tandlæge, MPH
www.spoergtandlaegen.dk