Fik 18 dec. 15 lavet en tand hvor gammel sølv plump var faldet ud. Den 4 jan. 16 måtte jeg overgive mig med tanden,  smerter mm.
Tandlægen ville trække ud og stak 16 gange hvor bedøvelsen ikke virkede ved et par nerver.  Tanden blev delt ned hvor den ene del kom op uden noget mens jeg var ved at gå til af smetter ved sidste del, den kom op total smerte helvede.
Var så igen idag til tandlægen hvor en ny tand havde mistet 1/3 del,  han bedøvede så men denne gang virkede det heller ikke selv om det var anden tand.  Sådan smerte helvede orker jeg ikke en anden gang og slet ikke når tandlægen så siger hold kærf så jeg kan lave den tand færdig.
Hvorfor kan jeg ikke behøves?.  Kan oplyse jeg hele livet aldrig er blevet bedøvet med de huller jeg har haft men er lavet uden, så den første gang var 18 dec 15. Og igen idag uden hel.
Sidder nu med en tand som gør ondt, tåler ikke kulde - varme og den river min tunge men har ikke meget lyst til at møde den plageånd igen selv om jeg har haft samme tandlæge i over 27 år.
Hvad gør jeg?
Hilsen Pia


Hej Pia,

Det er en kedelig historie, du har oplevet. Så jeg kan forstå din bekymring angående et nyt besøg hos tandlægen.
Det er helt uacceptabelt og uforsvarligt at bedøve 16 gange med lokalbedøvelse lige meget hvillken.
Det er helt uacceptabelt at sige " hold kæft så  jeg kan lave den tand færdig".

Mit råd er helt klart: Find en anden tandlæge, en du har hørt godt om.
Hvis det er helt galt, kan du evt. blive behandlet i helnarkose.

Med venlig hilsen
Axel Tulinius
Tandlæge, MPH

www.spoergtandlaegen.dk