Kære Axel.
 
Jeg foretrækker at være anomyn, hvis dette indlæg udlægges på din hjemmeside, men håber stadig du vil besvare mit spørgsmål.
 
Jeg har i en periode lidt af en spiseforstyrrelse, men er heldigvis kommet ud af den igen. Denne spiseforstyrrelse har ødelagt meget for mig - desværre også mine tænder.
Min tandlæge siger, at de ser fine ud, dog tynde og hun har givet mig fluor-behandling, lak 2 %, 2 gange. Jeg kan se, at tandemaljen nederst på mine fortænder er ætset, de ser nemlig lidt gennemsigtige ud og de er tynde. Jeg har smerter i tænderne og drikker kun vand og mælk, da jeg kender til syreindholdet i sodavand, juice og saftevand. Jeg spiser for det mest med "sidetænderne", da andet gør ondt.
Jeg ved ikke om du kender til nogen løsning på mit problem? Jeg ved godt, at tandemaljen aldrig kommer tilbage. Kan man indsætte noget plastik måske?
 
Jeg er 17 år og tror på det sunde og lange liv, og har lært meget af denne frygtelige sygdom, som desværre ødelægger en masse menneskers liv. Jeg prøver at lægge min fortid bag mig og er stort set ovenpå psykisk, men mangler dog det fysiske - altså mine tænder.
 
Jeg håber virkelig at du vil besvare denne mail, for det vil betyde meget for mig.
Du skal desuden have ros for, at have oprettet denne hjemmeside. Den hjælper mange.
 
Med venlig hilsen  NN

Tak for dit fine mail.

Selvfølgelig kan man lægge plast på tænderne, eller bedre porcelænsfacader. - Men der findes faktisk et produkt, der hedder:
MI Paste Plus fra GC., der kunne være en hjælp for dig.

Prøv det i første omgang i nogen tid, før du kaster dig ud i de store udgifter.

Hvis du har problemer med at finde det, kan jeg hjælpe.

Med venlig hilsen
Axel Tulinius
Tandlæge, MPH
www.spoergtandlaegen.dk